Vind och väder

Nikon D300 + Nikkor 50 mm 1:8
Den grymma sanningen just nu är att snön håller på och försvinna och ersättas av glans is, väldigt spännande. Längtar till sommaren då man kan gå med bara ben och armar, love it!
Nej istället för att sitta och redigera bilden ovan (Som jag gjorde nyss.) ska jag gå ner och ta en kaka samt titta på Vampire Diaires!
Hoppas ni får en fin kväll!
Just this | | Kommentera |

Design

Ny design, är det den gamla (grön, stor headerbild)  tryck f5 så ska ni se att det funkar! Fick nästan rabies på detta då det har dummat sig, gjort mitt bästa. Länkarna aka tumblr och instagram är länkar till min tumblr och instagram (nähä?). Skicka gärna en kommentar eller ett mail om något ser konstigt ut! Som sagt ses sidan bäst i windows 7! Puss och kram!
Just this | | Kommentera |

Praktik och allt som kommer på köpet

Nikon D300 + Nikkor 50mm, gammal bild.
 
Ja jag vet, lovade ju er super inspirerande inlägg... För det första var jag för trött i måndags, och igår då ni, då satt jag på akuten i fleeeera timmar.. Inte alla som kan skryta med att de jobbar så hårt på praktiken att de stukar tårna. Ha! Nej men, igår vid elva skulle jag flytta en stor svart träbox som man ska ha varor i, super tung, råkade putta av översta delen och slår väl i tån i nedre delen som den klumpeduns jag är.  Får ont i tån så jag  knappt kan gå, dog lite varje gång. Både jag och Lovisa tyckte det var bäst att skippa jobbet och åka till akuten. Gjorde så ont, grät gjorde jag nästan. Dock fick vi sitta på akuten i timmar åkte till mammas jobb och Lovisa åkte hem. Stort tack till bästa Lovisa som följde med och fick mig på andra tankar än smärtan i tån! Fick komma in på akuten, i ett sjukrum, klockan halv 4. Klockan halv 5 kommer en doktor och säger att tyvärr röntgen är stängd och vi får komma tillbaka imorgon och röntga, jiho! Åkte dit idag vid åtta, kom in och röntgade fick sitta nån timme sen kommer doktorn och säger att det är en rejäl stukning. Åkte hem. Nu gör det fortfarande ont, proppar dock i mig ipren och stapplar fram som en gammal gumma. Inte vad jag hoppades på iallafall. Nu fick ni dock lite uppdatering om vad som händer, jag har även fortsatt på designen så den är snar klar, nu ska jag återgå till att ligga med foten högt och titta på Vampire Diaries! Tjingeling!
Just this | | En kommentar |
Upp