Hoppsan

Gud, vad ynki pynki jag lät i förra inlägget, glöm bort det! Tack. Shit jag kan ju inte gå och lägga mig under täcket och dö verje gång det går lite utför, nej nu blir det nya tag!

Jag är sjuk, men ska gå till skolan imorgon. (!!) Jag måste ta tag och ladda ur kameran, jag ska även göra lite läxor. Jag ska träna med Bella för vi har våran första officiella agility tävling på söndag, ja jag förtränger det! Så ska jag ta itu med Edwin, vi får köra mer markarbete, kanske gå ut och gå där han blir så sjukt pigg, så att han ser att man inte alls behöver springa där, rida på volten och bara byta runda, samt longera lite, har i andra förslag så snälla ge mig dem! Nu ska jag ta tag i det här!

När jag red lill Lorden för ett tag sen!
Just this | | Kommentera |

...

Skolan är igång igen, vi har läxor och prov och lektioner om vartannat.

Edwin har jag inte vart ute hos idag.. Han skenade med mig för någon dag sen, inte för att han blev rädd eller något utan bara för att, det känns som om allt trasslar till sig, allt hopar sig över mig just nu. Jag vet ärligt inte vad jag ska göra. Jag vet inte och jag har inga bra svar att ge. Edwin jag älskar dig även om du krossar mina drömmar, mina önskningar.. Men du bor för alltid i mitt hjärta!

Jag vet inte vad eller hur jag ska gör med bloggen, det ska kännas roligt att blogga vilket det inte gör just nu.. Jag kommer tillbaka, maybe I will, maybe I won´t. Just nu är jag out helt enkelt. Jag orkar inte.

Just this | | 3 kommentarer |

Mitt hjärta sväller

Av kärlek till både Lorden och Edwin! Vilka underbara hästar alltså!

Edwin beter sig som en liten ungponnypojke och inte alls som den 20 åriga gamla gubben han egentligen borde vara. Dem är för härliga!

Red ut med syster idag, så red vi på en stig där ett omkullfallet träd ligger över så man ska hoppa, och syster med sin hopponny (Lorden) travar i förväg och hoppar det lugnt och snyggt. Sen kommer jag och Edwin och travar över det, fast efter att han satt ner hovarna på andra sidan så börjar han galoppera. Söt ponni. Men han lyssnar jätte fint och stannar när jag ber honom om det. Och från att mitt utrop när han börjar galoppera var "HJÄÄLP HAN GALOPPERAR!!" blev det nu "Oh han galopperar!" big smile. Sen kom vi till ett dike efter en lång väg, så börjar han galoppera och hoppar diket som en riktig fälttävlanshäst. Bus ponnyn min. Sen efter det byter vi hästar, och jag rider Lorden. Sen när vi kommer ut på grusvägen så kortar vi tyglarna (efter lite protester från mig, såklart ;)) och Lorden börjar trava men jag tar ner honom igen och sätter i galoppskänkeln och helt plötsligt flyger vi iväg i galopp! Underbar känsla, när man känner hur han ökar, hur ens hår flyger i vinden och man bara genomströmmas av ren och skär glädje. Lorden lyssnade underbart när jag bad honom sakta av! Det är en riktig underbar häst det! Även fast Edwin ligger mig närmast hjärtat!
Hästologi | | 3 kommentarer |
Upp